DEFAULT


1997
Label: Readers Digest - RM-CD970201-05 • Format: 5x, CD Compilation • Country: Hungary • Genre: Rock, Pop • Style: Beat, Vocal, Ballad, Pop Rock, Schlager
Kertész Leszek - Various - A Magyar Beat Aranykora (CD)

A magyar beat aranykora. Ez a közzétett változat, ellenőrizve: június 3. A magyar beat aranykora a Reader's Digest -ben megjelent válogatáslemeze, kis- és nagykereskedelmi forgalomban nem kapható, kizárólag a kiadó forgalmazza. Az 5 CD-lemezes kiadvány CD 1: Koncz Zsuzsa – számait tartalmazza - CD 2: Illés Megjelent:

 · VA – A magyar beat aranykora [5CD Boxset] () Readers Digest Válogatás. A hangerő növeléséhez, illetőleg csökkentéséhez a Fel/Le billentyűket kell használni. A magyar beat aranykora a Reader’s Digest ben megjelent válogatáslemeze, kizárólag a kiadó forgalmazza.

 · Vers a hétre – József Attila: Kertész leszek. Egy egyszerű vers valamiféle átható, ősi energiaforrással telve, szinte kényszerít, hogy daloljuk. József Attila gyermeki énjének víg kedélye, ami megjelenik az egyszerre játékos, lüktető és a valósággal szembesítő Kertész leszek című műben.

1. Kertész leszek, fát nevelek, Kelő nappal én is kelek. Lá Nem törődöm semmi mással, Csak a beoltott virággal. Lá 2. Minden beoltott virágom Kedvesem lesz virág áron. Ha csalán lesz, azt se bánom, Igaz lesz majd a virágom. R. Ha már elpusztul a világ, Legyen a sírjára virág. Ha már elpusztul a világ, Legyen a.

Koncz Zsuzsa Kertész leszek album: Nyolcesztendős lányok, Két karodban, Állatkerti útmutató.


Something That Im Not - Megadeth - That One Night: Live In Buenos Aires (DVD) Indra - Thievery Corporation - The Mirror Conspiracy (CD, Album) Kilometro 11 - Various - Lo Mejor Del Folklore Vol. 1 (CD)
Kertész Leszek - Various - A Magyar Beat Aranykora (CD)

1 thoughts on “Kertész Leszek - Various - A Magyar Beat Aranykora (CD)

  1. Kertész leszek Szólj kedvesem Valaki kell hogy szeressen CD 2: Illés 1. Az utcán – 2. Még fáj minden csók – 3. Holdfény – 4. Nyári mese – 5. Sárga rózsa – 6. Bolond lány – 7. Little Richard – 8. Amikor én még kis srác voltam – 9. Régi dal (Szörényi Szabolcs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top
BING